DAFI Tuesday: Det bæredygtige materialevalg

20. februar, 2018
09:00 til 10:00
Design Society, Frederiksholms Kanal 30-C, 1220 København K

Er bæredygtige materialer det bedste for jeres produkter? Materialevalg udgør op til 60% af et produkts miljømæssige aftryk, og det er derfor ekstremt vigtigt at overveje jeres valg af materialer. Der kommer hele tiden nye metoder og materialer til, som er vigtige at kende til, hvis I vil være klædt på til at træffe bæredygtige valg.

Den 20. februar stiller DAFI Tuesday skarpt på nogle af markedets nyeste bæredygtige materialer. Suzi Christoffersen og Maria Madsen, ansvarshavende for The Fabric Source, vil fremvise et udvalg af bæredygtige tekstiler fra nogle af materialebibliotekets nyeste leverandører, heriblandt portugisiske Tintex og tyske Elmer & Zweifel. De vil desuden fortælle om de nyeste tendenser indenfor bæredygtige tekstiler, som de har erhvervet sig ved Premiére Vision ugen forinden.

Foredragsholder

Suzi Christoffersen er grundlægger af konsulentvirksomheden Closed Loop og rådgiver til dagligt mode- og tekstilvirksomheder i deres strategiske arbejde med bæredygtighed – især hvordan materialevalg spiller en central rolle i bæredygtig udvikling. Suzi har været med til at etablere The Fabric Source, nordens største materialebibliotek, i samarbejde med Danish Fashion Institute. I december 2017 overtog hun biblioteket og driver det nu fra sit eget kontor på Nørrebro.

Praktisk

  • Den 20. februar kl. 9-10
  • Design Society, Frederiksholms Kanal 30-C, 1220 København K
  • Tilmelding til rsvp@danishfashioninstitute.dksenest den 15. februar - max to personer per virksomhed (husk at oplyse navn, virksomhed, CVR nr. og titlen på DAFI Tuesday'en)
  • Det er gratis at deltage, forudsat at virksomheden besvarer det eftersendte spørgeskema