Massiv opbakning til Modebranchens Etiske Charter

18. Marts 2015

For to uger siden lancerede DAFI i samarbejde med flere af branchens centrale aktører et nyt Modebranchens Etiske Charter.

Siden da er det væltet ind med underskrifter fra hele modebranchen - fra tøjkoncerner til modemagasiner.

Den komplette liste over de mange underskrivere offentliggøres i næste uge på www.modebranchensetiskecharter.dk. Men allerede nu løfter vi sløret for enkelte af de virksomheder, der kommer til at optræde på listen:

  • Koncerner så som Bestseller og DK Company
  • Brands i alle segmenter så som By Malene Birger, Kopenhagen Fur, Ganni, Soulland, Ole Lynggaard, Masai, Barbara I Gongini og Mark Kenly Domino Tan
  • Kreative bureauer (grafiske, PR og reklame) så som Femmes Regionales, Darling Creative Studio, Polhelm PR og Low Studios
  • Modemagasiner så som Eurowoman/man, DANSK Magazine, Elle og Alt for Damerne 

Herudover har også alle designskolerne, flere modefotografer, stylister, butikker samt de otte modelbureauer Unique, 2PM, Elite, Scoop, Le, Gossip, Heartbreak og Diva (der er medstiftere af charteret) også skrevet under. Kort sagt, massiv opbakning!

Skulle du endnu ikke have tilsluttet dig – og vil du gerne optræde på listen af underskrivere – kan du stadig nå det, inden vi går i luften med www.modebranchensetiskecharter.dk i næste uge. Det eneste du skal gøre er at sende os din tiltrædelseserklæring senest den 20. marts – du finder blanketten her.